homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mofturi, "fite", micute obsesii...-16

#286 2010-10-02 00:16:35

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...

Obsesii noi, ceva lol ?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#287 2010-10-02 00:37:12

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

forumul probabil lol

#288 2010-10-02 01:53:00

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

-Nu suport sa vad unghii neingrijite(la mine sau la altii) eu mi le ingrijesc si am manichiura mereu facuta, si pedi. dar acum toamna si iarna mai rar.
-Nu suport sa vad tipe care se uita la prietenul meu foarte insistent. As matura cu ele pe jos. Nu e musai gelozie dar chiar nu pot sa-ti tina privirea "la ele acasa"?
-Nu imi place sa ma cert cu prietenul meu. Am invatat sa mai las si eu de la mine ca pana acum de Fiecare data el venea la mine big_smile si avem  2 ani impreuna.
-Nu suport sa ma trezesc dimineata si sa ma grabesc sa ma imbrac, sa nu am timp sa ma machiez! Prefer sa intarzii decat sa plec nearanjata de acasa.
-Nu suport sa vad incaltaminte murdara.Chiar daca e toamna,iarna,ploua, cand ajungi la liceu/servici. iti cureti incaltarile. Mi se pare normal
-Nu imi place frigul. Prefer sa mor de cald, sa curga apele pe mine decat sa dardai de frig.
-Nu imi place sa astept autobuzul sau maxi-taxi. Abia astept sa iau carnetul in 2 saptamani big_smile
-Nu suport sa aud persoane care vorbesc tare si raspicat la telefon pe strada, iar eu sunt obligata sa ascult conversatia. Se intampla des...si uneori aud chestii care chiar...neutral
-Nu suport culoarea portocalie. O urasc din toata inima! Mi se pare cea mai oribila culoare ever!!
-Nu imi place sa dorm singura. Imi doresc sa dorm cu prietenul meu, dar asta se intampla rar cand sunt ai mei plecati sau..oricum rar. Nu locuim impreuna,inca.
-Nu suport persoanele care ma iau cu sfaturi gen: In locul tau...eu nu as fi facut aia, aia" Nu esti in locul meu deci abtine-te! Sau persoanele care judeca de afara problemele mele, fara a fi trecut prin asa ceva. E penal sa dai sfaturi de astea cand tu nici macar nu stii cum se simte persoana respectiva, doar iti inchipui. Nu se compara.
-Nu suport sa-mi umble cineva in telefon. De aia am Blackberry si parola pentru a intra in meniu/telefon lol Se mai gasesc curiosi care 'jap' telefonu si incep : "vai da ce dragut e, arunc si eu o privire" Mai bine nu.
- Nu inteleg de ce nu pot trece peste trecutul cuiva. Oricui, prietene, iubit, eu! Chiar daca trebuie sa traiesti in prezent, trecutul te face pe tine sa fii 'tu!  In cazul iubitului meu, ii urasc tot trecutul amoros, nici nu vreau sa aud de el, nici sa le vad pe foste.slava cerului ca nu am cunoscut niciuna pana acum,dar  le stiu. Eh, aici am o problema pe care sincer nu stiu sa o rezolv:( Adica stiu ca nu ar trebui sa-mi pese, dar uneori imi lipseste increderea in el pentru cateva minute. Nu a facut nimic ca sa ma indoiesc de el, dar asa sunt eu: Nu am incredere in nimeni in afara de mine. El a devenit o mica exceptie, si mi-e teama sa nu fiu ranita la final.
Scuzati-mi postul kilometric dar sunt muuuulte lucruri pe care nu le suport.
inca ceva..  rotfl Nu imi plac chiloteii normali " de babuta" Port doar tanga, si boxeri la menstra. Nu imi plac OB-urile. Sincer..nu le-am incercat niciodata rotfl2

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#289 2010-10-02 02:01:44

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

D. Loredana a scris:

D. Loredana a scris:

D. Loredana a scris:

* Nu-mi place să iau bani de la altcineva, dar nici să dau.
* Nu suport să-i fie cuiva milă de mine.
* Nu-mi place să merg la WC ?n altă parte, dec?t acasă.
* Nu suport să găsesc păr ?n m?ncare.
* Mă spăl pe m?ini de 100 de ori pe zi.
* Nu suport să bea cineva din sticla mea cu apă sau suc.
* Nu suport ţiganii.
* Nu suport să mă corecteze cineva.
* Mi-e frică de c?inii vagabonzi.
* Am un prosop separat pentru picioare şi altul pentru " partea sensibilă " şi fac ur?t de tot, dacă cineva ?l foloseşte.
* Nu-mi place ca cineva să mă judece.
* Nu pot să dorm fără ciorapi, nici vara, pentru că altfel mă dor picioarele.
* Nu-mi suport să mă ?mpingă cineva, ?mi vine să-l / s-o bat.
* Nu suport coşurile coapte, imediat le storc, chiar dacă ?mi pare rău după aceea  sad  (am ?ncercat să nu le mai stroc, dar nu mă pot abţine skitarg)
* Nu-mi plac musafirii nepoftiţi sau nesimiţiţi, care ?ntră ?ncălţaţi şi fac dezordine.
* Nu suport să aud că sunt b?rfită.
* M-am săturat de vedetele blonde.
* Nu suport să mă deranjeze cineva c?nd ?nvăţ, şi c?nd ?nvăţ trebuie să fac pauze foarte des, din 10 ?n 10 minute, altfel nu mai reţin nimic.
* Nu suport să răm?n fără bani.

* Atunci, c?nd mă cert cu prietenul trebuie să mă sune el primul, dacă ?l sun eu prima, mă simt umilită şi ?mi pare rău, şi dacă ?l sun eu nu suport să nu-mi răspundă, fac ur?t.
* Nu suport să fiu comparată cu altcineva.
* Nu suport să nu fiu luată ?n serios.

* Nu suport să mi se spună să tac, c?nd vreau să explic ceva sau c?nd sunt nervoasă.
* Nu suport să nu-mi fie apreciat (ă)  efortul / munca ?ntr-o situaţie, oricare ar fi aceasta.
* Urăsc indiferenţa, o urăsc, şi genul acesta de oameni, de asemenea!
* C?nd mă cert cu cineva, acel cineva trebuie să se certe cu mine, altfel izbucnesc şi mai tare.
* Nu suport oamenii care se str?mbă, c?nd tu ?ţi spui părerea.
* Nu suport cum pune mama hainele la uscat, le prinde de capătul de jos şi după aceea arată ca şi cum cineva ar fi tras de ele  skitarg . Şi dacă la calci tot aşa răm?n.
* Nu suport oamenii care se supără fără niciun motiv şi care nu spun ce ?i deranjeză.

* Urăsc fotbalul şi ştirile skitarg !
* Nu suport persoanele care pun la status la messenger "sunt plecat/ă", "dorm", "sunt ?n oraş" etc. Nu ar fi mai simplu dacă ar ieşi de pe mess' !?
* Nu suport persoanele care folosesc buzz-ul ?n mod excesiv şi care trimit salutări la toată lumea din listă, chiar dacă nu vorbeşte cu toată lumea (bună dimineaţa la toată lumea, noapte bună la toată lumea etc). Cu link-urile nu am treabă, poate şi eu mai trimit din c?nd ?n c?nd.
* M-am săturat de prescurtările (sau ce sunt), gen "k", "tz", "u" şi alte porcării skitarg .
* Pur şi simplu m-am sc?rbit de videoclipurile rom?neşti, numai c** şi ţ?** vezi ?n toate, groaznic  acklad .
* Mai nou, mă enervează cam totul chicot .

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-04 00:55:03)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#290 2010-10-02 02:08:49

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

kemikal a scris:

-Nu suport sa vad unghii neingrijite(la mine sau la altii) eu mi le ingrijesc si am manichiura mereu facuta, si pedi. dar acum toamna si iarna mai rar.
-Nu suport sa vad tipe care se uita la prietenul meu foarte insistent. As matura cu ele pe jos. Nu e musai gelozie dar chiar nu pot sa-ti tina privirea "la ele acasa"?
-Nu imi place sa ma cert cu prietenul meu. Am invatat sa mai las si eu de la mine ca pana acum de Fiecare data el venea la mine big_smile si avem  2 ani impreuna.
-Nu suport sa ma trezesc dimineata si sa ma grabesc sa ma imbrac, sa nu am timp sa ma machiez! Prefer sa intarzii decat sa plec nearanjata de acasa.
-Nu suport sa vad incaltaminte murdara.Chiar daca e toamna,iarna,ploua, cand ajungi la liceu/servici. iti cureti incaltarile. Mi se pare normal
-Nu imi place frigul. Prefer sa mor de cald, sa curga apele pe mine decat sa dardai de frig.
-Nu imi place sa astept autobuzul sau maxi-taxi. Abia astept sa iau carnetul in 2 saptamani big_smile
-Nu suport sa aud persoane care vorbesc tare si raspicat la telefon pe strada, iar eu sunt obligata sa ascult conversatia. Se intampla des...si uneori aud chestii care chiar...neutral
-Nu suport culoarea portocalie. O urasc din toata inima! Mi se pare cea mai oribila culoare ever!!
-Nu imi place sa dorm singura. Imi doresc sa dorm cu prietenul meu, dar asta se intampla rar cand sunt ai mei plecati sau..oricum rar. Nu locuim impreuna,inca.
-Nu suport persoanele care ma iau cu sfaturi gen: In locul tau...eu nu as fi facut aia, aia" Nu esti in locul meu deci abtine-te! Sau persoanele care judeca de afara problemele mele, fara a fi trecut prin asa ceva. E penal sa dai sfaturi de astea cand tu nici macar nu stii cum se simte persoana respectiva, doar iti inchipui. Nu se compara.
-Nu suport sa-mi umble cineva in telefon. De aia am Blackberry si parola pentru a intra in meniu/telefon lol Se mai gasesc curiosi care 'jap' telefonu si incep : "vai da ce dragut e, arunc si eu o privire" Mai bine nu.
- Nu inteleg de ce nu pot trece peste trecutul cuiva. Oricui, prietene, iubit, eu! Chiar daca trebuie sa traiesti in prezent, trecutul te face pe tine sa fii 'tu!  In cazul iubitului meu, ii urasc tot trecutul amoros, nici nu vreau sa aud de el, nici sa le vad pe foste.slava cerului ca nu am cunoscut niciuna pana acum,dar  le stiu. Eh, aici am o problema pe care sincer nu stiu sa o rezolv:( Adica stiu ca nu ar trebui sa-mi pese, dar uneori imi lipseste increderea in el pentru cateva minute. Nu a facut nimic ca sa ma indoiesc de el, dar asa sunt eu: Nu am incredere in nimeni in afara de mine. El a devenit o mica exceptie, si mi-e teama sa nu fiu ranita la final.
Scuzati-mi postul kilometric dar sunt muuuulte lucruri pe care nu le suport.
inca ceva..  rotfl Nu imi plac chiloteii normali " de babuta" Port doar tanga, si boxeri la menstra. Nu imi plac OB-urile. Sincer..nu le-am incercat niciodata rotfl2

Kemikal, ?mi plac mofturile tale   big_smile ! Şi la faza cu trecutul ne asemănăm 100 %, şi eu am aceeaşi problemă, dar asta este, chiar dacă vreau să trec peste tot ?mi amintesc, orice ar fi. Ştiu că nu e bine să judeci omul după trecut, dar la capitolul ăsta nu mă pot schimba.

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

Publicitate

loading...

#291 2010-10-02 08:35:41

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Emilya a scris:

Wildhoney a scris:

blackberry a scris:

hai mai, unde mai e farmecul hjarta

si la noi e la fel pentru ca e frustrant k unul dintre cei doi sa fure tot timpul patura (asta fiind eu) si celalalt sa dardaie sau sa trezeasca partenerul de 100 de ori pe noapte

adaug si eu ce am citit la voi, nu imi place sa ma tina nimeni in brate strans cand dorm, nici macar iubi, imi place sa stea asa cu o mana pe mine dar mai departe k nu pot sa respir

mi-am mai adus aminte...nici mie nu imi plac bluzele pe gat, am impresia ca nu pot sa respir, ca ma strang de gat
*nu suport rudele care au o problema sa ma traga de obraji sau sa ma piste...de asemenea nu suport sa ma impunga cineva in coaste (aveam o colega care imi facea asta si i-am promis ca o bat)
*nu suport zgomotele repetate obsesiv, imi stau pe creier (de exemplu un robinet care surge sau bocanitul vreo unul vecin)
*nu suport sa comenteze cineva la adresa mea chiar daca e de bine, gen "Vaaaaai da ce-ai slabit" sau "Vaaaai da ce te-ai ingrasat" sau "Vai da ce te-ai aranjat azi"
*nu plec fara antinevralgic la mine, cum mi-am dat seama ca n-am cum m-a luat migrena

* in asternutul in car dorm nu se sta decat cu pijamale, chiar daca hainele sunt luate acu din dulap, sunt haine de stat prin casa, nu suport sa stau cu ele in pat (sub patura, plapuma etc).. Daca e musai sa stau in pat ma invelesc cu altceva si pun si o cuvertura sub mine.
*Nu suport patul nefacut, parca srica toata camera
*nu suport oamenii care se culca in patul nefacut
*nu suport sa stau pana la amiaza in pijamale pentru ca apoi mi se par murdare. Pijamale=somn.
*nu suport persoanele care pun 100000 de intrebari, mai rau ca la interogatoriu
*am tendinta de a-mi face scenarii in cap, inainte sau dupa o situatie

Ultima oara a fost editat de Emilya (2010-10-02 08:49:32)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#292 2010-10-02 11:06:44

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

kemikal a scris:

-

nu iti plac ob-urile, dar nici nu le-ai incercat. e ca si cum ai da sfaturi fara sa fi fost in situatia respectiva,nu?
adica, nu stii cum e sa porti, dar totusi sustii ca nu iti place big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#293 2010-10-02 11:21:52

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

nu suport sa nu stiu unde am cheile lol

ente....

#294 2010-10-02 11:54:40

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

-Eu sunt dependenta si obsedata de balsamul de buze lol  imi dau non-stop( hiar si inainte sa ma dau cu ruj/gloss cand sunt in oras),e mereu cu mine;
-mereu imi asortez wallpaperul cu skinul de la mess, cu culoarea fontului si a barelor de pe laptop;
-am lenjeria intima asezata pe culori(turbez daca mi se "deplaseaza" vreo pereche de chilotzei aiurea);
-ca multe dintre voi, port sosete noaptea chiar daca e vara, altfel "ma ia cu frig";
-nu suport sa cumpar ceva de mancare si sa o inceapa altcineva;
-la munca, nu mananc din mancarea celorlalti(nu ca mi-ar fi scarba), dar nu-mi place sa fac asta;
-nu suport sa fiu complimentata/periata doar din complezenta;
-nu amestec niciodata tipurile de tacamuri cand le pun la uscat;
-nu suport sa rontaie cineva langa mine, ma zgarie pe creier;
-detest oamenii carora nu le plac animalele;
Si ar mai fi destule lol

#295 2010-10-02 12:28:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Stau intotdeauna in stanga persoanei de langa mine chicot
Ma rog, sunt si situatii in care chiar nu se poate, dar pentru linistea mea trebuie sa stea cineva in dreapta mea lol devine atat de enervant cateodata... rodnar si in maxi, ma asez in asa fel incat sa se puna cineva in dreapta;

In lista de mess, in documentele mele din pc e o ordine desavarsita tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#296 2010-10-02 12:45:38

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

sa asez cumparaturile pe banda de la supermarket intr-o ordine logica (in functie de tipul produselor). am o mica obsesie cu asta. mereu le fatai pe banda pana le asez cum mi se pare mie bine.

cred ca mi se trage de la un job unde trebuia sa urmaresc continutul facturilor si bonurilor si ma enerva la culme sa gasesc acelasi produs in 3 locuri sau amestecate in fel si chip smile.

#297 2010-10-02 12:54:44

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

-Nu imi place sa mananc la cineva acasa
-Nu suport sa-mi vorbeasca cineva cu gura plina
-Nu suport sa ma sune cineva cand sunt intr-un magazin,la cineva in vizita etc.
-Nu suport ca cineva sa-mi vorbeasca mai mult de 5 min despre un subiect anume
-Nu suport sa ma intrebe cineva daca sunt suparata
-Nu suport sa vina cineva la mine sa ma linisteasca atunci cand sunt suparata
-Nu suport sa vorbesc cu cineva cand sunt in masina
-Nu suport sa vad pe cineva ca se vaita
-Nu suport de ex cand sunt la o masa sa-mi puna cineva mancare in farfurie

Strong reasons make strong actions!

#298 2010-10-02 13:15:31

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

*mi-e scarba sa mananc oua la altcineva acasa decat la mine, cred ca as da direct in hepatita neutral
*urasc cand trebuie sa repet de 2 ori unei persoane care nu intelege din prima ce zic, ma ia cu nervi L-)
*pur si simplu urasc cand cineva imi face complimente pe fata, daca zice altcuiva ceva de bine adresat persoanei mele, e ok, dar daca imi zice in fata nu imi place deloc
*nu imi place sa ma holbez ore in sir la lucrurile din magazin daca nu ma intereseaza ceva anume, urasc cand trebuie sa astept asa dupa altii sa se uite la toooaaate lucrurile chiar daca nu ii intereseaza
* nu imi place sa astept dupa altii, pt ca nici altii nu asteapta dupa mine, eu sunt intotdeauna punctuala

to be continued lol

#299 2010-10-02 14:10:38

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

- Urasc sa am intalnire cu cineva si sa intarzie... sau sa ma anunte cand deja sunt acolo ca nu poate ajunge din X motiv plauzibil
- La mine acasa sau in orice alta parte caut sa ma implic in aranjarea mesei ca sa imi pot alege lingura/ furculita cu care mananc (ma refer mai mult la prieteni, unde imi permit figurile astea)
- Nu are nimeni voie sa vina sa imi ia ceva din farfurie pentru ca mananc de-a dreptu metodic si las ce e mai bun la sfarsit
- Nu mananc sub nici o forma ciorba/supa/ mancare gatita decat daca ies aburi din ele
- Daca mi s-a rupt o unghie tre sa stau sa rod o zi intreaga la restu pentru ca imi sta pe creier ca una e mai mica (si asa stau... le rup cu dintii pe restu si le pilesc apoi cu dintii yikes )
- Nu ies din casa fara ceas la mana (desi nu ma uit niciodata la el sa aflu ora) sau cercei
- Aliniez mancarea in frigider..pun pe usi sticlele cu sosuri in ordine descrescatoare, la fel si sucuri, borcane & Co.
- Nu suport sa vad urme pe gresie si sechestrez toata casa intr-o camera dupa ce dau cu mopul. Nimeni nu iese de unde era pana nu se usuca!!
- Nu stiu cum sa primesc un compliment, rosesc imediat si ma gandesc ca siguuuur persoana respectiva are vreun scop ascuns WTF??
- Nu imi place sa merg cu mai multe persoane pe strada (grup) pentru ca mereu o iau singura inainte ca ceilalti se codesc 5 ore...
- Nu plec cu masina de pe loc nici din spalatorie pana nu ma spal eu o data parbrizu
- Nu  inghit persoanele care dau sfaturi despre cum sa imi traiesc EU viata..

Si ar fi mai multe, dar deja suna dubios la cat am scris lol

Failure teaches Success!

#300 2010-10-02 14:31:41

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Vai.. acum am descoperit topicul asta si l-am citit din scoarta-n scoarta si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca nu sunt cea mai nebuna si exista fixuri muuuult mai ciudate decat ale mele lol
Eu sunt recunoscuta de apropiati pentru multitudinea de fixuri/obsesii/fobii ale mele, dar nu stiu sigur daca mi el voi aminti pe toate big_smile Let's see...

- nu mananc urmatoarele: ciuperci, icre, vinete, ardei copti, spanac, urzici, loboda, stevie, ciorba de burta, organe intregi (adica le mananc doar sub forma de drob), mujdei, ceapa si usturoi crude, peste, fructe de mare, piftie, de la pui mananc doar pieptul, zacusca, conserve de carne, branza de la tarani, mi-e cam sila de dovlecei .. si cam atat imi amintesc acum.

- cand sparg ouale, le sparg separat pe fiecare intr-o ceasca, le miros pe rand si abia apoi le pun in farfuria/bolul in care urmeaza sa le amestec. Daca tot suntem la capitolul oua, nici eu nu mananc oua de la altcineva, nici macar ouale de Paste big_smile . Dupa ce sparg ouale si arunc cojile la gunoi, ma spal pe maini.

- am o obsesie de a scoate toata verdeata (patrujel/leustean) din ciorba si le intind frumos pe marginea farfuriei lol Bine.. asta imi permit sa fac numai acasa la mine. Daca mananc in alta parte (ceea ce si mie imi vine foarte greu sa fac) ma abtin si le inghit cu sila, si de cele mai multe ori mi se lipesc pe cerul gurii

- mananc intr-o singura farfurie, cu o singura lingura.
- nu am liniste pana nu aranjez solnitele de pe masa. Nici nu pot sa mananc daca sunt dezordonate big_smile
- in afara de mancarurile pe care nu le mananc pt ca nu-mi plac, se adauga si cele la care am renuntat o data cu dieta montignac: orice facut din faina alba, zahar, paste, orez, cartofi, banane si mai nou am renuntat si la mezeluri.

- nu cumpar nimic pana nu ma uit la ingrediente si la valabilitate
- nu suport sa plescaie cineva langa mine sau sa soarba din lingura
- nu-mi place ca atunci cand mananc sa mai fie cineva in incaperea respectiva care sa faca altceva

- port zilnic panty-uri si schimb vreo 4 pe zi. Nu pot sa stau fara.
- imi troznesc f des incheietura mainii
- nu fac sex pana nu m-am spalat si obligatoriu trebuie sa fac pipi dupa lol
- nu suport sa ma atinga cineva cand mananc sau cand sunt atenta la ceva
- nu pot sa dorm si simt ca ma sufoc daca ma atinge cineva. Adorm numai pe burta, cu un picior intins si unul indoit big_smile
- cand dorm singura, dorm cu lumina aprinsa
- nu suport sa stau intr-o camera cu usa deschisa sau cu perdeaua pe jumatate trasa.
- de fiecare data cand ma urc in lift stau cu sufletul la gura sa nu cad cu el. Foarte des ma gandesc la cutremur si am senzatia ca se misca scaunul/patul cu mine si ma uit repede la lustra sa vada daca se clatina lol
- nu concep sa zbor vreodata cu avionul, sper sa nu fiu pusa in situatia asta.
- cand merg cu masina mi-e teama sa nu facem accident
- sunt obsedata de strugurel, ma dau tot timpul cu el si daca nu il am la mine fac urat. Mi se usuca si mi se crapa buzele si ma simt naspa
- de fiecare data cand plec de acasa, plec cu sticla de apa dupa mine. Si eu am o problema din a bea dupa altii, dar la prietenii apropiati fac mici si rare exceptii.
- cand sunt pe wc imi place sa citesc ceva, orice lol O eticheta, o carte, o revista, numai sa citesc ceva. Nu suport sa stau degeaba acolo si sa ma uit pe pereti big_smile
- nu suport chilotii tanga noaptea. Dorm numai cu chiloti normali, "de baba"
- in secunda in care am intrat pe usa in casa, ma irita maxim toate bijuteriile si trebuie sa le scot urgent (cercei, inele, lantic etc)
- cand merg cu cineva pe strada, nu suport sa ne schimbam locul. Daca am plecat eu in stanga si persoana aia in dreapta, pai asa mergem tot drumul lol Sa ma vedeti ce rocade fac pe strada lol
- nu suport sa am ceva pe desktop, nici macar recycle bin nu mai am big_smile
- urasc emisiunile romanesti si stirile.
- nu-mi place sa simt privirea cuiva atintita in cartea pe care o citesc. Se intampla f des asta in metrou.
- ma enerveaza zgomotele in general: zgomotul pe care il fac cheile, ticaitul tastaturii si al mausului (nu pot sa dorm cand sta cineva la comp), ascutitul cutitelor etc.
- nu pot sa vbesc la telefon cu cineva de fata, si am emotii cand vb pt prima oara cu cineva la telefon.
- dansez numai sub influenta alcoolului si daca insista cineva sa dansez inainte sa ma fac high ma enerveaza rau de tot lol
- nu-mi place sa se autoinvite cineva la mine si nici musafirii care nu se simt cand e cazul sa plece..
- nu-mi place sa impart portia mea cu nimeni big_smile 

Si probabil ca mai sunt multe, dar deja sunt socata de cat de mult am scris. Mai las si pe alta data lol

#301 2010-10-02 15:32:59

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

* Nu`mi place sa fiu tinuta in brate cand dorm
* Nu`mi place cand cineva e insistent, desi am refuzat o data
* Nu`mi plac persoanele care se repeta f des
* Nu`mi place cand vad sertarele intredeschise, nu pot adormi sau nu ma pot gandi la nimic pana nu ma duc sa inchid sertarele
* Nu`mi place sa dansez la petreceri, prefer sa beau ceva si sa port o conversatie
* Nu`mi place muzica data la maxim
* Nu`mi plac persoanele care zic o gluma de 100 de ori si de asteapta de fiecare data sa razi
* Nu`mi plac persoanele care vb "pretios", ca niste matze lesinate
* Nu`mi place sa ies in grup in oras, o singura persoana mi`e de ajuns, sau doua maxim
* Nu`mi place sa mi se faca complimente

Si mai sunt.... dar tre sa ma gandesc tongue

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#302 2010-10-02 15:49:04

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

imi plac foarte mult sarmalele... dar intotdeauna le dau varza la o parte rotfl2

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-03 19:54:13)

#303 2010-10-02 17:26:57

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Lavinia_tia a scris:

sa asez cumparaturile pe banda de la supermarket intr-o ordine logica (in functie de tipul produselor). am o mica obsesie cu asta. mereu le fatai pe banda pana le asez cum mi se pare mie bine.

si nu suport sa imi ia cineva din farfurie. impart portia, dar eu decid ce si cat dau si obligatoriu ii pun eu celuilat.

#304 2010-10-02 17:31:59

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

pokemon a scris:

kemikal a scris:

-

nu iti plac ob-urile, dar nici nu le-ai incercat. e ca si cum ai da sfaturi fara sa fi fost in situatia respectiva,nu?
adica, nu stii cum e sa porti, dar totusi sustii ca nu iti place big_smile

Ti se pare tie ca am dat vreun sfat pe undeva?  spranceana  Am zis ca nu imi plac din diferite motive pe care nu le-am insirat. Si da, nu le-am incercat niciodata pt ca nu am vrut. Stiu sigur ca nu le-as suporta inauntru, din varii motive. Nu stiu unde vezi tu vreun sfat, ca doar nu am zis "nu folositi OB-uri! mie nu imi plac!'
LE: E ca si cum as spune " nu imi plac tigarile! Nu le suport' Si da, nu am fumat niciodata. Deci nu e ca si cum as da vreun sfat, fara sa fi facut asta.  Am zis ca nu le suport si atat.
Nu vad nicio legatura intre ceea ce am zis eu referitor la sfaturi("In locul vostru nu as face aia.../e penal sa dai sfaturi cand nici nu ai fost intr-o anumita situatie") pentru ca eu nu am dat un sfat, nu am zis nimic asemanator cu un sfat, am zis ca nu-mi plac OB-urile, si nici tigarile. Asta ca sa-i raspund si lui Loveable smile

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-10-03 01:35:55)

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.